Monday, September 01, 2014

INDEED LABS Hydraluron


Hola hola, škola volá. Konečně. Už nebudu potkávat přisprostlé školáky, kteří drandí zbůhdarma městem a dělají neplechu. Já jsem byla ve škole naposledy před půl rokem a můžu vám říct, že se mi ani trochu nestýská. Maximálně po tom moři volného času ke konci studia. Na druhou stranu jsem si sice přivydělávala brigádně, ale žádné finanční terno to teda nebylo. Teď mám pravidelný příjem, volný čas bez učení a seminárek, volné víkendy, volný čas bez stresu a konečně si můžu dovolit trochu dražší kosmetiku, po které jsem toužila nebo toužím. A takhle to také bylo s Hydraluronem od Indeed Labs.

Hydraluron obsahuje čistou kyselinu hyaluronovou, která má za úkol zvýšit vlkost pleti po celý den. Dále obsahuje výtažek z červených mořských řas, které mají pomáhat vést vlhkost přímo do pokožky. V Hydraluronu se nenachází ani gram něčeho, co by bylo živočisného původu.

 
Složení: Water/Aqua/Eau, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Ahnfeltia Concinna Extract, Carbomer, Butylene Glycol, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Po velké blogerské masáži s CH ve mně začala růst neutuchající touha po vlastnictví tohoto malého zázraku. Nebo "zázraku"? A tak jsem rozhodla, že si ho seženu. V tu dobu oznámil Boots, že začne zasílat i do ČR. No řeknu vám, že s poštovným 9.99 GBP se nákup asi moc nevyplatí. Proto je lepší s někým se o poštovné rozdělit. Tak jsem to udělala i já. Navíc jsem Hydraluron sehnala i v akci za 16.66 GBP. Mimochodem, teď ho mají v akci znovu (klik).


Tubička má obsah 30 ml a je hodně roztomilá se svým růžovým hrdlem. Uvnitř se nachází průhledný gel, který je hodně nenápadný. Nijak nevoní a ani nijak nezapáchá. Nevím, jestli je to super přírodní nebo ne, ale to některé věci bývají. Dá se to přežít. Na jednu aplikaci vám bohatě postačí malé množství. Jako způsob aplikace doporučuji spíš pomalé zaťupkání do pleti než mazání. Je to příjemnější a navíc se tak gel rychleji vsákne. Po aplikaci nezústává pnoucí pocit a pleť ani nijak nelepí. Přípravek používám po vyčistění pleti a před aplikaci denního krému nebo večerního oleje. Gel vydrží cca 3-4 měsíce nepřetržitého provozu.

Jestli bych přípravek doporučila znovu koupila? Nemám pro vás jednoznačnou odpověď. Z hlediska účinku asi ano. Pleť je po něm hezky naducaná a nasáklá vláhou. Z hlediska cenového asi ne. Když si přepočtete cenu gelu a poštovného, dostanete se na částku cca 930 Kč. Až mi toto balení dojde, jako že už dochází, tak si půjdu pro Hyaluronové sérum od Nobilis Tillia, které je prý totožné.

A jak jste na tom s hydratací vy? Máte nějaké pomocníčky?

5 comments

  1. Tá cena nieje vôbec tak lákavá ako samotný gél, ktorý by som rada vyskúšala :)

    ReplyDelete
  2. Mně Hydraluron k srdci vůbec nepřirostl. Za tu cenu jsem čekala zázrak, který se bohužel nedostavil. Sérum je divně lepkavé, na pleti se mi ten efekt vůbec nelíbí. Od té doby, co ho používám, jsem si sice všimla méně suchých skrání, ale to přisuzuju převážně tomu, že jsem vysadila šampony s agresivními tenzidy, vč. coco sulfátů. Dalších benefitů jsem si nevšimla, pleť mám vzhledově pořád stejnou.

    ReplyDelete
  3. Taky ho mam a zadneho zazraku jsem se nedockala, vlastne ani nepoznam rozdil s nim a bez nej...

    ReplyDelete
  4. Taky ho mam. Podle recenzi jsem cekala zazrak a ten se bohuzel nekonal :D. S moji pleti to nedela nic, vubec neni naducana, hydratovana a podobne. Ani jsem nebyla schopna ho vypotrebovat cely. Zbytek se mi jeste vali doma :D

    ReplyDelete
  5. ta cena je fakt dost vysoká a očividně pro mnohé velké zklamání :/

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.