Monday, May 12, 2014

ALVERDE Aloe Vera Hibiskus Haarkur


Už jste si asi všimli, že má největší posedlost na mně samotné jsou vlasy?! Pokud ne, pak teď už to víte. Moje milá Domča to asi věděla, protože mi jednou jako dárek přinesla tuhle Aloe vera ibiškovou masku na vlasy od Alverde. S dovětkem, že o tom četla na ostatních blozích a že je to super maska. Já doposud zkoušela jen masku Gestil Wonder s býčími koulemi a ta byla hodně dobrá. Proto jsem byla vůči této masce zprvu skeptická. 

Složení:
Aqua, Glycine Soja Oil*, Cetearyl Alcohol, Alcohol*, Glycerin Stearamidopropyl Dimethylamine, Sodium Lactate, Lauroyl Sarcosine, Panthenyl Ethyl Ether, Panthenol, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Parfum**, Linalool**, Geraniol**, Limonene**, Citronellol**, Citral**
* ingredience pocházející z certifikovaného ekologického zemědělství
** z přírodních esenciálních olejů


Moje skeptičnost však byla neoprávněná a maska mě hodně mile překvapila. Je ve vymačkávací tubě o obsahu 100 ml, což je množství, které vám vydrží na hodně dlouho, jelikož pro jedno použití spotřebujete množství velké jako 2 lískové oříšky. Maska je určená pro suché a roztřpené vlasy. Konzistenčně se jedná o velmi hutný krém, který se trošku ztěžka dostává z tuby. Aplikace je jednoduchá. Já jí používám 1-2x do týdne do mokrých délek vlasů. Nechám působit 5 minut a poté spláchnu. Vlasy jsou potom nádherně jemné a hebké. Navíc i krásně voní, jelikož maska sama voní hodně jemně, květinově a svěže.


Za mě musím jedině doporučit. Maska splněňuje všechna kritéria a obávaný alkohol s té masce není ani cítit. Ba ani nic nedělá s vlasy. Můžete jí sehnat v jakémkoli DMku za cenu něco okolo 100 Kč. Nedávno jsem koukala, že jí začali vyrábět v jiném obalu (možná s novým složením?!). Prozkoumám to, až si pro ní půjdu znovu. Hned jakmile mi dojde :)

Zkoušeli jste? Nebo u vás masky nejsou na pořadu dne?

4 comments

  1. Teda to mě zaujalo, rozhodně mám radši přírodní masky, které mají alespoň nějaké oleje ve složení než ty silikonové, které vlas udělají pěkným, ale nic mu nedají. A nevíš náhodou cenu? :)

    ReplyDelete
  2. Zlato, jsem moc ráda, že ti maska vyhovuje! :-* Já mám doma tu v nové tubě, tak pak mrknu na složení. :-) Ale i ta moje je vážně úžasná :-)

    ReplyDelete
  3. nelíbí se mi tam ten alkohol, do masky bych šla, ale mám suché roztřepené porézn í vlasy nevím jestli mi to bude vyhovovat :(

    ReplyDelete
  4. Masku na vlasy som nemala už ani nepamätám. Nikdy sa mi nechce nechávať ju na vlasoch dlhšie, takže si vystačím iba s kondicionérom/balzamom, ktorý zmyjem počas sprchy:) O tejto som ešte nečítala, ale tuším nejaká Alverde marhuľová sa mi dostala do uší, že je fajn:) Snáď sa nemýlim.

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.