Tuesday, March 04, 2014

Vyhlášení GIVEAWAY + střípky ze života

Před čtrnácti dny se uskutečnila první giveaway a za týden mělo být vyhlášení. Jenže jsem na tom trošku v tom shonu zapomněla a celkem jsem zapomněla i na celý blog. A přitom jsem se s vámi o to všechno chtěla podělit! Teď to napravím :)

Zdroj
Předminulý týden jsem absolvovala pohovor do nové práce. Slovo dalo slovo a já jsem dneska podepsala pracovní smlouvu. Jsem hodně natěšená a zvědavá, jaké to bude. Moje pozice se oficiálně jmenuje referent mzdových dat / payroll specialist / die Kundenbearbeiterin. Vyberte si :) Práce bude převážně v němčině a pak v angličtině. Česky budu mluvit minimálně, resp. maximálně s kolegy. Poprvé ve svém životě budu mít pracovní stůl, který bude jen můj. Budete se divit, ale to jsem vždycky chtěla :) Navíc je pracoviště 10 minut od našeho bytu. Všechno bylo celkem rychlé, stále jsem ještě v radostné eufórii, tak si to snažím užít. Nedivte se, od soboty je ze mě oficiálně dospělák. Takže se tak nějak rozkoukávám :)

Teď k vyhlášení výsledků GIVEAWAY. Snažila jsem se přesvědčit kocoura na losování. Dokonce jsem všechny komentáře vytiskla a nastříhala, ale Joel si postavil hlavu a nějak nám to nešlo. Takže to holt muselo proběhnout skrz Random.org, který navíc vybral naprosto správně, protože se dokonce trefil do přání výherkyň :) Alespoň to bude spravedlivější. Joel by přeci jen mohl někomu nadržovat :) A kdože vyhrává?

Balíček číslo 1 vyhrává:
 
 

Balíček číslo 2 vyhrává:
 


Prosím holky, aby se mi co nejdříve ozvaly na mail blogsimplelife@gmail.com s adresou, na kterou jim výhru zašlu :) 

Ještě jednou bych chtěla všem poděkovat za hojnou účast, ve kterou jsem ani nedoufala, a samozřejmě pogratulovat výherkyním! Nebudu tu psát o tom, jak bych ráda podarovala všechny, protože prostě o tomhle soutěž je, že? Všechny vyhrát nemohly, ale takový je život. Určitě to ale není moje poslední GA. Líbí se dělat radost ostatním, takže si to v nějaké obměně a s jistým časovým rozestupem zopakujeme :)

Jak si užíváte dnešní den?

32 comments

  1. moc gratuluju k nové práci, ať se ti tam líbí! a hned jdu napsat mail :)

    ReplyDelete
  2. Gratuluji k nove praci, at se ti dari!

    ReplyDelete
  3. Přidávám se k gratulantům! Vykroč tou správnou nohou, a hlavně ať se Ti tam líbí :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky moc. Nesmím zapomenout na tu pravou nohu :D

      Delete
  4. Páni, gratuluji k práci, zní to parádně!:-)

    ReplyDelete
  5. Gratuluji k nové práci a závidím, jak to u tebe šlo rychle! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky, i já jsem byla dost překvapená, že to šlo takhle rychle :)

      Delete
  6. Taky samozřejmě moc gratuluji, přeji plno úspěchů :-)

    ReplyDelete
  7. Gratuluji k práci, moc dobře ten pocit znám, tak si ho užívej ;-) bára.kára

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.