Tuesday, March 18, 2014

RIMMEL Match Perfection Concealer&Highlighter


Úterním restíkem, který mám naplánovaný už dost dlouho, je tento 2 in 1 Concealer&Highlighter Match Perfection od Rimmelu. V kosmetické taštičce ho mám asi od nového roku a pořád na něj ne a ne napsat recenzi. A jak vlastně dopadl?

Jedná se o korektor a rozjasňovač v jednom. Kupovala jsem ho v Rossmannu v akci za 99,-Kč. Jinak stojí kolem 130,-Kč a seženete ho jak v DMku, tak i v Rossamnnu. Tubička je plastová s jednoduchým šroubovacím uzávěrem. Abyste mohly produkt nanášet, musíte pouze lehce zatlačit na tubičku a vyleze vám požadované množství. Má hebký štětečkový aplikátor, díky kterému lze korektor nanést přesně a bez obtíží.
 

Podle internetu se prodává ve dvou verzích 010 Ivory a 030 Classic Beige. Já mám pocit, že jsem ho viděla ve třech odstínech. Tak mě kdyžtak opravte ;) Osobně vlastním ten nejsvětlejší odstín. Krytí je takové nižší až málo střední. Konzistence krémovitá. Není ani příliš tekutá, aby vám korektor stékal, a ani příliš tuhá, aby se nedal roztírat. Osobně mi přišlo, že pupínky moc nezakryje a rozjasnění je minimální. Normálně jsem korektor nanesla (i v několika vrstvách) a stejně mi prosvítala červená místečka. Požaduji od korektoru lépe odvedenou práci. Navíc ani moc nevydržel. Po pár hodinách (možná i po dvou) po něm nebylo vidu ani slechu.

Mě tenhle produkt celkem zklamal. Na to, že ho každá blogerka vychvaluje, teda žádná sláva. Teď jsem ho nahradila korektorem od Maybelline z řady Fit me. Blogerská masáž okolo Fit me řady mě nechala klidnou, ale po skoro vypotřebování rimmelího jedince jsem potřebovala náhradu. Volba padla na Fit me korektor a myslím, že jsem našla spolehlivějšího kamaráda na boj s nedokonalostmi. O tom však v nějakém dalším příspěvku :)

Jsem jediná, které korektor od Rimmelu nevyhovuje? Nebo je nás víc?

24 comments

  1. Nemám s ním zkušenosti, ale v drogérii mě nezaujal, takže jsem si koupila Catrice Camouflage, který doporučovala Lou, zatím jsem se k němu nepropracovala, ale už se na něj těším ;-) bára.kára

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na ten já čekám, ale nemůžu sehnat správný odstín :)

      Delete
  2. Já jsem s ním hrozně spokojená, jelikož dokáže krásně skrýt následky sovího života po ránu. Na pupinky není, to musím uznat. Fit me řada mě taky nechala totálně chladnou :)

    ReplyDelete
  3. No, tak hlavně na pupínky rozjasňující korektor není už svou podstatou. :) Já ho měla celkem ráda na kruhy pod očima, protože nevysušuje a rozjasňuje celkem přirozeně (nesnáším citelnou vrstvu pod okem. :))

    ReplyDelete
  4. Já se ho chystám pořídit, ale pod oči. Taky si myslím, že není na pupínky, když je rozjasňovací, ale co já vim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem se teď nechala poučit a na pupínky už nikdy :)

      Delete
  5. já ho mám hlavně pod oči, tam mi sedí perfektně (oproti Fit Me, který nemá výdrž a leze mi do vrásek), ale občas si ho dám i na pupínky, co už se hojí, a taky jsem spokojená. akorát mě štve to balení, ke konci je to náročné vytlačit a vždycky mi hodně vystříkne ven :-/

    ReplyDelete
  6. musím skúsiť, lebo som s ním ešte žiadnu skúsenosť nemala :)
    COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  7. Ja ho teda taky dávám jenom pod oči :-) Skoro vůbec nekryje, ale oční okolí pěkně prosvetlí a prozáří.

    ReplyDelete
  8. Ja ho teda taky dávám jenom pod oči :-) Skoro vůbec nekryje, ale oční okolí pěkně prosvetlí a prozáří.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já už ho budu dávat jen pod oči a jen občas :)

      Delete
  9. Já kruhy pod očima maskuju extra kapičkou make-upu Facefinity od Max Factor:-). Kryje to a drží to:-)

    ReplyDelete
  10. Koupila jsem si ho na základě blogerských masáží jak je super a jsem taky zklamaná.
    Pod očima nic nezakryje, leze do vrásek a rozjasnění taky žádné.

    ReplyDelete
  11. Mám ho a jsem spokojená hlavně z rozjasněním, ale je pravda, že krytí by mohlo být lepší.

    ReplyDelete
  12. Já ho pro prosvětlení očního okolí mám ráda. Kruhy zakrývat nemusím, proto asi ta spokojenost. Na drogerii není marný, dobře se roztírá, do vrásek mi nezalézá. Pupínky nezakryje, ikdyž to má v popisku 3v1. Ten obsah 7ml je pekelně obří, ne a ne se mu dostat na dno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně zalézá i do vrásek :( Ale zkusím mu dát ještě šanci :)

      Delete
  13. přijde mi, že Rimmel je spíš rtěnkový dominant, make-upy a korektory mě nikdy neoslovily. na to je specialista spíše Maybelline.

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.