Friday, January 24, 2014

TRILOGY Cream Cleanser


Zase pátek a já ještě nezačala. Už se konečně musím dokopat. Ale s tím vás tu nebudu zatěžovat. Dneska tu mám pro vás minirecenzi na Cream Cleanser od Trilogy.

Trilogy Cream Cleanser by měl čistit pleť a též odstraňovat make-up očí. Obsahuje jejich legendární šípkový olej a další výživné látky jako například pupalkový, mandlový, mrkvový a jojobový olej. Všechny tyto složky mají za úkol zjemnit a vyčistit pleť. Neobsahuje sulfáty, místo kterých se používá pomerančový květ.

Složení : 
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf, Glycerin, Glycerol Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Stearic Acid, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa Seed) Butter, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Sodium Stearoyl Glutamate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Persea Gratissima (Avocado Fruit) Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Oil, , Citrus Grandis (Grapefruit Seed) Extract, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citral*, Geraniol*, Citronellol*, Linalool*
* Komponenty přírodních esenciálních olejů 


Balení je, jako předchozí adept, plastové a šroubovací. Jedná se pouze o 30ml vzorek, ale vystačí vám na hooodně dlouho. Používám ho čas od času 2 měsíce a ještě mi z toho zbývá půlka.
 
Jako osobně jsem tak nějak bez názoru. Nějaké zázračné účinky jsem neshledala. Pleť vyčistí a zjemní, to je fakt. Odstraní poslední zbytky zapomenutého make-upu, to je taky fakt. Ale nevím proč, strašně mi vadí konzistence čističe. Je sice krémová, ale hrozně olejnatá. Když si ho roztírám po tváři, tak mám takový divný pocit, že si matlám na obličej stolní olej. Hlavně, když si krém aplikuji okolo pusy. Ten olej cítím i v ní. Vůně je však příjemná a hodně růžová.

Dle mého názoru existují lepší čistidla, ale proti gustu... Někomu vyhohovat může. Mě neurazil a ani nenadchl. Prostě taková normálka. Osobně už znovu nekoupím. Pro mě jsou to pouze vyhozené peníze ;)

Co vy? Jak jste na tom s čistidly?

9 comments

  1. No, tak ta olejnatá konzistence by mi radost neudělala. :-( Ale něco jiného od Trilogy bych zkusila ráda... smím ze zeptat, kde jsi krém kupovala? Předem díky za odpověď.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čistič byl součástí Trilogy zkoušecí sady a kupovala jsem na Feelunique ;)

      Delete
  2. Konzistence by mi asi úplně nevadila, nevím, na to jsem trochu bez názoru taky... Ale už mě s Trilogy rozčiluješ, já něco velmi nutně potřebuju, achjo! ;)

    ReplyDelete
  3. Mne práve tie olejnaté vyhovujú :) Samozrejme ak to nieje až moc

    ReplyDelete
  4. Mně právě olejnatý nepřipadá, je krásně krémový, zvláčňuje a nevysušuje; to pravé pro mou suchou kůži. Naopak mi zas moc nesedí ta vůně. Přesto patří mezi top čistící krémy co jsem vyzkoušela. :-)
    M.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fakt? Já když si to dám okolo pusy, tak tu pachuť mám až uvnitř pusy... :)

      Delete
  5. Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

    Připojte se k úspěchu Spojte se s více než 4 miliony investorů a obchodníků ze 170 zemí

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.