Friday, April 04, 2014

NOVINKY TÝDNE


Mám za sebou první týden v novém zaměstnání. Yeeey :) Zatím je to celkem hektické a proto zde byl menší výpadek co se příspěvků týče. Takže pardón. Snad se vše během příštího týdne vrátí do starých kolejí. V práci zatím chodím na školení, kde nás učí, jak počítat německé platy, jak se vyplňuje Lohnsteueranmeldung nebo co je to Lohnsteuerbescheinigung. Největší problém mi činí právě ta zpropadená němčina, ale to se snad poddá. Mám vytištěnou komplet celou německou gramatiku a teď se to jen naučit a začít používat v realitě. Asi si zaplatím nějaký individuál na doučování a konverzaci a bude to :) S anličtinou se tak moc nebojím, ta bude v pohodě. Jen si jí trošku znovu osvojit a bude ze mě zase komunikativní tvor. Společnost, ve které pracuji sídlí ve čtyřech patrech ve výškové budově. Já osobně sedím v 8. patře, které je nejvyšší. Mám velký stůl, počítač s dvěma monitory a kancelářskými potřebami, které budu potřebovat. Moc se mi líbí i pracovní prostředí. Mladý kolektiv, kde jsou všichni v pohodě a hodně sympatičtí :) Tak mi držte pěsti, ať se vše podaří a já se rychle zapracuji. Zatím to vidím celkem nadějně, pokud zaměstnavatel neřekne jinak :)


Co se kosmetiky týče, tak jsem si dala STOP stav! Povolen je akorát nákup BioRegenerate Oil a Avocado&Jojoba Cream a to vše od Pai Skincare. Nic víc a nic míň. Jedině, že by mi něco docházelo, ale již v březnu jsem si nakoupila vše potřebné a nic by mi teoreticky dojít nemělo :) Uvidíme, jak mi to půjde. Asi začnu dělat sázky...

Co myslíte? Podaří se mi vydržet?

Na závěr tu mám pro vás jeden menší návod na řešení problémů :) Prostě a jednoduše :)


3 comments

  1. Moje milá, jsem ráda že se ti v práci daří. :-) Myslím na tebe a držím palce ať to takhle hladce jde i nadále. :-* Viel Glück ;-)
    A do stop stavu jdu s tebou, to dobře víš. :-) A že nám ten společnej článek vyšel, viď? :-D Každopádně pevný nervy a žádný kosmetický nákupy. ;-)

    ReplyDelete
  2. Tak jsem zvědavá, jak dlouho Ti vydrží stop stav, já si jej občas taky dám, a pak chodím a vymýšlím, co mi doma chybí :D Držím palce, ať se v nové práci daří ;)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.