Wednesday, April 30, 2014

MATRIX Design Pulse Iron In


Nedávno jsem se koukala do zrdcadla. No ne zas tak nedávno. Ale to vám povím. Ty zničené vlasy?! No hrůza pohledět. Docela jsem se zděsila. Všude se ty neposedy kroutily, vylézaly a byly přesušené. No, nebudeme si nic nalhávat. Vím přesně, z čeho to je. Každé dva dny fénuji a občasně žehlím. Jinak se mé vlasy nedají ukočírovat. A to vše bez jakékoli ochrany. Přišel však den, kdy jsem si řekla dost a koupila ochranu. To zní jako bych šla nakupovat kondomy, co? :D

Oním dnem osvícení, byla návštěva u kadeřnice. Říkala jsem si, jak si s těmi neposedami poradí. Ona se nad nimi ani nepozastavila, přestříkala je a bylo po nich. Vážně. Zmizely. Celou dobu, co mi ty vlasy žehlila, jsem očkem pošilhávala po stojanu, kde měla ten zázrak. A cože to bylo za zázrak?

Matrix Design Pulse Iron In. Skoro až magické, že? Design Pulse je nová řada od Matrixu, která má inovativní složení. Jedná se o lehkou stylingovou mlhu, která má pomáhat chránit vlasy před tepelnými úpravami. Je vhodná pro všechny typy vlasů a dokáže ochránit vlasyaž do teploty 232°C (ač se všude píše pouze do 204°C). Má též pomáhat proti krepatění a dodat vlasům jemný a zářivý finish. Krasavec mě vyšel na 218 Kč při koupi přes internet a vydrží mi asi hodně dlouho. 
.


Obsah je totiž 250 ml. Balení je plastové a nepevné. Asi něco jako tvrdší plastová lahev. Navíc má ještě lehké fixační a tužící účinky označené číslem 2 z 5. Stačí pokud vlasy ještě před fénováním nebo žehlením nastříkáte tímto přípravkem a s těmi neposedami se můžete rozloučit. Poté stačí upravit do vámi požadovaného tvaru. Já vlasy rozdělím na tři díly, které postupně přestříkám a vyfénuji přes kulatý kartáč. Díky tužícím účinkům už nemusím vlasy ani žehlit, protože ony prostě drží svůj hezký tvar. Pokud byste ho používali až při žehlení, tak bych ho asi nechala na chvilku zaschnout, abyste si nezničili vlasy tím, že je budete žehlit vlké nebo mokré.

Navíc nádherně voní. A vůně hodně dlouho ve vlasech vydrží. Já jí miluji. Vlasy dokáží zůstat na svém místě i do dalšího dne. Pak začnou lehce mastnout, ale to mi stává i bez jakékoli ochrany. Musím je mýt ob den. Za mě mohu jedině doporučit. Vždycky jsem měla jen špaté zkušenosti s termální ochranou a proto jsem jí nepoužívala. Teď jsem však našla toho pravého parťáka pro práci s vlasy.

A čím chráníte vlasy vy?

Post a Comment

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.