Friday, January 17, 2014

TRILOGY Vital Moisturising Cream


Už nějaký ten pátek mám doma tohohle kolouška, který mi dorazil spolu s padlým olejíčkem. A teď na něj přišla řada. O koho se vlastně jedná? O klasiku Trilogy Vital Moisturising Cream. To je, oč tu běží. 

Jedná se o hydratační krém, který je úplným základem v Trilogy nabídce a je vyráběn podle původní receptury. Obsahuje 12 nejúčinnějších aktivních složek a někteří ho popisují jako "Rolls Royce" přírodních hydratačních krémů. Okamžitě hydratuje díky rostlinným výtažkům, přírodním antioxidantům a esenciálním mastným kyselinám nalezených v šípkovém oleji, jojobě, pupalce dvouleté nebo mrkvi. Všechny tyto prvky pomáhají obnově pokožky a redukci viditelných známek stárnutí nebo poškození kůže. Dodává též pokožce pružnost a hebkost.


Složení: 
Aqua (Purified Spring Water), Glycerin, Cetearyl Wheat Straw Glycosides & Cetearyl Al, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Glycerol Stearate, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf, Daucus Carota Sativa (Carrot) Oil, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower, Aurantium Dulcis (Orange Flower) Essential Oi, Citrus Grandis (Grapefruit Seed) Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citral*, Geraniol*, Citronellol*, Limonene*, Linalool*.
* všechny tyto ingredience jsou složky přírodních esenciálních olejů.  

Žádné fujtajblíky tam nevidím, tak asi nekecají :)


Toto je pouze malé zkoušecí 20ml  balení. Ale v pohodě vám vydrží delší dobu. Já ten svůj už mám asi 2 měsíce a mám ho tak ze 3/4 spotřebovaný. Balení je klasické, šroubovací a plastové. Originální balení můžete sehnat zde za 22 liber. Můžete ho používat ráno i večer, jelikož neobsahuje žádné SPF. Krém má certifikát BioGro a je vyroben na Novém Zélandě.

Je vhodný pro všechny typy pleti, speciálně potom pro suchou a poškozenou. Hodně silně voní po růžích s menšími záchvěvy heřmánku a grepu. Jeho textura je hodně lehká. Není ani příliš hutný, ani příliš tekutý. Prostě něco mezi. Skvěle se roztírá a ihned se do pokožky vsakuje. Ta je potom hezky jemná a hladká. Ač obsahuje tolika olejů, není vůbec mastný. Pro mastnější pleť ho ale stejně nedoporučuji, protože já mám pleť smíšenou a po nějaké době se po něm začínám lesknout. Proto ho používám pouze na noc nebo když jsem doma. Jelikož neobsahuje SPF, tak se nemusíte bát nějakého zanášení pórů. Pocit hydratace trvá i několik hodin, proto si nebudete připadat, že potřebujete hodně krému a vystačíte si opravdu s málem. Vůně růží vám vydrží na obličeji o trošku méně, ale pořád jde nějakou odbu cítit. 

Já nevím proč, ale prostě z něj odvařená nejsem. Neříkám, že není dobrý nebo že by byl špatný. Ale prostě, když bych si měla koupit, za v přepočtu 750 Kč, plné balení, tak toho čekám víc. Tohle je krém, který neurazí ani nenadchne. Všechno to jeho složení i popsané účinky jsou strašně fajn. Tak si říkáte: "Ooo, to bude moje pleť konečně jako ze škatulky." A pak přijde překvapení v podobě toho, že se vlastně s pletí nic neděje. Hydratovaná je, ale prostě není tam to NĚCO. Však vy víte, co tím myslím :)

Stalo se vám to s nějakým krémem? Že jste se tak těšily a on potom postrádal to NĚCO?

P.S.: Modřiny na ruce si nevšímejte. Stačí, abych se o něco jen opřela a modřina je na světě :D Máte podobný problém? :)

14 comments

  1. Ono nutno říct, že u zahraniční přírodní kosmetiky je 22 liber ten nejnižší možný strop, níž už jde máloco a i když pro nás Češky je to moc a čekáme buhvíco, někomu stačí složení a funkčnost a dal by i dvojnásobek. Já nedám dopustit na ten olejíček, tenhle krém jsem zkusila, je super, ale mám ještě to,ik, co chci zkusit... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jj, jenom výběr se trochu nedaří. Ono hlavně v zahraničí jsou na takové ceny zvyklí a jsou ochotní za to platit, protože mají i vyšší platy a jiné možnosti. Ono se ale není čemu divit, když se u nás dá sehnat krém na obličej za 20 Kč. To potom 750 Kč je přímo stronomická částka ;)

      Delete
  2. No, kdo má jako já citlivou pleť, jistě bude souhlasit, že to, že krém vlastně dohromady nedělá žádný viditelný efekt, je někdy nejlepší. :)) Mně se podle popisu docela líbí, okukuju recenze na tuhle značku a přemýšlím, co bych od nich tak vyzkoušela. :) Takže uvidíme. :)
    Já se u většiny kosmetiky těším a málokdy tam to něco potom je, bohužel. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo An, v tom máš asi pravdu. Já, at na svou plet naplácám co chci, pořád se chová stejně. Maximálně se mi "odvděčí" velkýma bolákama ;)

      Delete
  3. o modřinách mi nemluv! mně se dělají vždycky na nohách, ale jako fakt extrémní, třeba mám na každé holeni pět velkých, takže to vypadá dost divně... hlavně když jezdíme s přítelem do lázní, tak si o něm musí myslet pěkné věci :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, já sice do lázní nechodím, ale modřiny mám spíš na horní půlce těla, takže to jde vidět ještě víc :D

      Delete
  4. Ještě jsem neobjevila krém, který by něco nepostrádal a také kolikrát ani nevím, co to vlastně je :D.

    ReplyDelete
  5. Přijde mi cena trošku vyšší na objem :/ a myslím, že krémík nechám bez povšimnutí..ale pěkný článek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tohle je pouze trial velikost. Normálně má kelímek velikost 60ml, tuším. Odkaz na originál balení je v textu ;)

      Delete
  6. Já právě na Trilogy koukám a tak nějak nevím. Přijde mi, že o stejném složení lze prostě sehnat jiné levnější produkty včetně českých vod... a taky bych čekala hodně a asi bych byla zklamaná....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možná jo. Určitě i levnější věci v zahraničí se dají sehnat. Já mám od Trilogy ráda ten olejíček.

      Delete
  7. Mně se tenhle krém moc líbí, ale cena je docela vysoká. Celou dobu jsem si říkala, že pokud ho vychválíš do nebes, tak tě budu muset škrtnout z mého seznamu blogů a přestanu tě číst! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tohle není plné balení. Je to pouze vzorek, ale já bych za něj ty peníze asi taky nedala ;) Od Trilogy je výbornej ten jejich olejíček. Ten je vážně fajn :)

      Delete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.