Sunday, August 05, 2012

Úlovky týdne

Ahoj všem,

dnes bych vám dámy chtěla dát pár tipů na super nákup. Jedná se většinou o běžné věci, které se dají sehnat v drogérkach a to doslova za hubičku. O většině z nich jste si mohly přečíst už  na několika blozích. Proto bych se dnes chtěla věnovat pouze mému pocitu z těchto výrobků na základě týdenního zkoušení.

Odlakovač EBELIN

Poté, co jsem zase obnovila svou sbírku laků, vyhodila ty vyschlé, dokoupila nové, zkoušela nové lakové kombinace, jsem si všimla, že můj tak 2 roky starý odlakovač odchází do věčných lovišť. Byl to ten, co prodávají v každé drogerii za 20,-Kč. Mají různé barvy (růžová, žlutá a modrá), ačkoli nevím, jaký rozdíl v nich je. Byl smradlavý a, ač hlásal, že je bez acetonu, tak se mi tak nejevil. No jedním slovem děs běs. Proto jsem zaskočila do DMka a ocitla se v oddělení odlakovačů. Vzala jsem první, který se mi líbíl svým obalem. Jedná se o odlakovač značky Ebelin, který má i praktický dávkovač, který teď začala používat i Bioderma u svých micelárek Sensibio. Přišla jsem domů a jala se odlakovat. Dávkování je snadné, stačí přiložit vatový tampon a 2x "pumpnout". Co mě opravdu překvapilo, bylo to, že odlakovač vůbec nesmrdí jako odlakovač. Voněl krásně svěže a květinově. Nehty po aplikaci neměly ten bílý vysušený nádech jako po jiných odlakovačích. Byly krapánek hydratované a co víc, i hezky voněly. Seženete ho v drogeriích DM za 39,90,-Kč.

Můj verdikt: 5/5 - jiný už nechci!

Ozalin

O tomto krému jsem se dočetla na stránkách In your face. Ve všem s tímto článkem souhlasím. Tuba je dost fórová, hlavně to víčko. Je to spíš mast než krém. Je dost cítit po levandulích, ale tak co jiného byste od levandulového krému čekali že :) Krém se hezky vstřebává a vůbec nemastí. Nohy jsou po něm krásně hydratované a netvoří se ztvrdlá kůže. Já jej občas použila na suché lokty a taky to funguje. Snažím se krém používat pravidelně každý den po sprše než jdu spát. Ale tak každá to známe, že. Prostě se občas zapomene :) Jinak krém se dá sehnat v jakékoli lékárně za 38,-Kč, i když už se mi stalo, když jsem ho sháněla, že ho v jedné lékárně neměli. Na podruhé to klaplo u Dr.Maxe.

Můj verdikt: 4/5 - vůně je až moc pronikavá.

Oční stíny Catrice NEVER LET ME GO

O těchto stínech jste se mohly dočíst na blogu ORDINARY LIFE, kde je Rendy srovnávala s platkou NAKED od Urban Decay. Paletka se mi ihned zalíbila a já ji musela mít. Podle mě je odstínově na léto jako dělaná. Barvy jsou přirozené a dobře pigmentované. Nejvíc asi ty tmavé, ty světlejší jsou na tom o trošku hůř. Nanáší se celkem dobře a s bází vydrží i celý den. Moc se mi líbí i balení stínů, je úžasné! Sehnala jsem je v Rossmannu za 115,-Kč. Jediné co mi vadí je, že světlejší stíny je potřeba nanést opakovaně. Tudíž se asi i rychleji spotřebují. Snad se nepřestanou vyrábět, protože to není moje poslední balení :)

Můj verdikt: 4/5 - světlé stíny by mohly být lepší.

Blush Brush Essence

 O tomto štětci jsem se dočetla na blogu KISSBOOK. Vlastním rozjasňující perly a potřebovala jsem nějaký spešl štětec přímo na ně. Časem snad přibyde i tvářenka, ale zatím jsem favoritku neobjevila. Co se týče tohoto štětce, jedná se o produkt značky Essence. Není to žádná značková a super kvalitní záležitost. Koupila jsem ho v Rossmannu mě přišel na 75,-Kč, což není moc. Štětec ná střední násadu. Není příliš velký a ani příliš malý. Prostě tak akorát. Štětiny má husté a jemné. Zatím mi nepelichá, tak snad ani nezačne.

Můj verdikt: 5/5 - je moc příjemný.




ARTDECO Eyeshadow Base

Vlastnila jsem do teď báze od ELFu z řady Essentials i Minerals. Byla jsem jimi zprvu strašně nadšená a myslela jsem si, že lepší už existovat ani nemůžou. OMYL. Po přečtení příspěvku u Lore Madaleny jsem začala přemýšlet o zrecenzované bázi od Artdeca. Ještě štěstí, že jsem tak udělala. Myslím si, že je to kvalitní a velmi příjemná báze. Jediné co mi trošku vadí je to, že se nanáší pomocí prstů. Nemám ráda to dolování z kelímků všemožných produktů. Báze od ELFu jsem sice taky rozpatlávala prstem, ale dolování z tuby bylo díky aplikátoru příjemnější. Ale kvalitově a výdrží jsou docela mimo. Samozřejmě vydrží tak 8-10 hodin, ale báze od Artdeca vydrží i 24hodin. Sice vyjde na 200,-Kč za 5ml, což je pro někoho moc. Pro mě to hodně bylo, ale za kvalitu se platí a tím se budu řídit i v budoucnu. Neříkám že ELFí báze jsou špatné, ale já příště půjdu do Artdeca :)

Můj verdikt: 5/5 - je skvělá!

A co vy a váše týdenní objevy? Nějaké tipy?

Petra


Follow my blog with Bloglovin

3 comments

  1. Tento článek se ti moc povedl / a tak by to bylo, i kdyby tam nebyla zmínka o mně :D / :) Určitě a ráda vyzkouším odlakovač Ebelin - to balení mne hodně zaujalo :) A jsem ráda, že Artdeco ti vyhovuje - pro mě TOP výrobek ;)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky, děkuji :) já bych do toho odlakovače šla i bez toho balení, protože je to fakt zázrak :) A Artdeco, k tomu není co dodat, akorát balení by mohlo být lepší :)

      Delete
  2. Ta paletka se mi moc líbí :). Taky mám jeden štětec od essence a je velmi příjemný tak si chci pak pořídat i tento na tvářenku :).

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.