Sunday, February 09, 2014

SIMPLY THE BEST OF 2013

Zdroj


Dneska večer konečně zasednu a pustím se do odpovídání na vaše komentáře, takže pokud někdo čeká na odpověď, pak se dnes dočká! U nás doma to vypadá na velkou čistku. Ničím všechny papíry, které mi přijdou pod ruku a které už asi nikdy v životě nebudu potřebovat. Taky se na to, vy studující, těšíte?

A po všech těch slibech přichází důkaz. Vrhám se na Best of 2013, který vám slibuji už měsíc a půl. Článek bude rozvržen do 4 sekcí (tělo, vlasy, tělo, dekorativka). Pokud jsem na daný výrobek už dělala recenzi, pak stačí kliknout na název dané věci. Pokud někde nenajdete odkaz, pak se na ně můžete těšit v nejbližší budoucnosti. Tak se do toho dáme!

Tělová kosmetika



Můj nejoblíbenější sprchovo-peelingový gel je Bourjois Gommage de Reve. Nádherně voní a vůně vydrží, což je hlavní. Navíc obsahuje jemné mikrogranulky, které šetrně odstraní starou vrstvu kůže. Obsahuje také jojobový olej, takže o pokožku je řádně postaráno! Nejlepší mazadlo, které jsem si oblíbila je Garnier Ultimate Beauty Oil, který používám denně. Miluju jeho sladce oříškovou vůni. Nevsakuje se nejrychleji, ale v noci v posteli je mi to nějak jedno, protože ten efekt je opravdu nádherný.

Vlasová kosmetika


O kondicionéru JMO Detangler Citrus&Neroli jsem vám psala už v pátek. Je to prostě miláček a basta. Nevzdám se ho a budu ho všude propagovat :) Nejlepší je, že už po něm nepotřebuji ani tekuté hedvábí Biosilk. Nejoblíbenějším šamponem byl L´Occitaní Repairing Shampoo for dry hair, ke kterému jsem si musela najít cestu a ta cesta byla hodně dlouhá. Jeho vzoreček jsem našla v jednom z boxů a docela jsem odolávala. Zprvu mi totiž vadila ta jeho silně květinová vůně. Potom jsem si však zvykla a opravdu voní krásně a hlavně dlouho! Sice asi není přísně vzato přírodní, ale mně prostě vyhovuje.

Pleťová kosmetika


Nikdy jsem nevěřila, že tenhle odličovač se mnou vydrží tak dlouho. Nemám totiž v oblibě dvoufázové odličovače. Po mých špatných zkušenostech jsem se docela bála zkoušet tuhle Mixu Bi-Phase Cleanser. Ale. Vydržely jsme spolu skoro celý rok a rozhodně náš vztah bude trvat nadále. Hned dalším odličujícím zázrakem pro mou pleť je Balm Balm Frankincense Deep Cleansing Balm. Nemám mu co vytknout. Suprově pleť zbaví všech nečistot a nechá ji příjemně vyživenou a čistou. V kelímku vydrží ohromně dlouho. Mám ho asi čtvrt roku a stále jsem na 3/4. Nejlepším postřikem pro mou pleť byl Serozinc od LRP. Mně prostě pomáhá. Výborně pleť připraví na následující hydratační fázi a navíc pleť zbaví bakterií. Největším zázrakem se však stal Rosehip oil. V jakékoli podobě. Zatím jsem zkoušela jen olej od Trilogy a A´kin. A´kiňácký olejíček je o chlup lepší než ten od Trilogy, ale prostě produkt jako takový je THE BEST. Nádherně pleť rozzáří, hydratuje a, jak říká Lou, pleť po něm vypadá alá "moje pleť, ale hezčí!". Prostě pecka.

Dekorativní kosmetika


Nejpoužívanější paletkou je přesně tahle, Catrice Never Let Me Go. Dá se s ní vytvořit jak přirozené denní líčení, tak i dramatické večerní líčení. Všechny stíny obsahují lehký shimmer, ale není to nic do očí řvoucího. Jediná nevýhoda je, že celkem práší. Ale to se jí dá odpustit. Během roku jsem přestala používat tekuté make-upy, které mi nedělaly moc dobře vzhledem k množství zanícených pupínků, které se mi dělaly. A to podotýkám, že štětce na make-up pravidelně myji. Začala jsem tedy používat make-upy minerální, přesněji řečeno Everyday Minerals v odstínu Multi-tasking Netral v IT verzi. A to je to pravé pošušňání. Nedělají se mi něm ty hnusy a navíc se pleti přizpůsobí lépe než ten tekutý make-up. Problém může nastat při výběru odstínu. Takže doporučuji buď návštěvu kamenné pobočky, nebo nákup vzorečků. Absolutně nejlepší řasenka je pro mě L´Oréalí False Lash Wings, která s mými řasami dokáže doslova zázraky. Miluju ten efekt, který udělá s mými řídkými řasami. Opět jsem si zamilovala černočerné linky Gel Intenza Eyeliner od L´Oréalu. Výborně se s nimi pracuje a nevyžadují nijaké zvláštní nadání. Zvládne to opravdu každý! A na závěr jsem si konečně začala upravovat a dokreslovat obočí. Úplně mi to změnilo pohled, což jsem vůbec nečekala. A musím říct, že se mi to moc líbí. Jako nejlepší tužku na obočí jsem potom pasovala Catrice Eye Brow v odstínu 030 Brow-n-eyed Peas. Je skvěle tvrdá a dá se s ní pracoval velmi precizně a můžete si intenzitu korigovat podle svého.

Toť můj best of list. Jsou to pouze ty nezákladnější věci, které prostě používám nejčastěji a které mi vyhovuji natolik, že je budu kupovat dál a dál :)

Jak jste na tom vy? Oblíbily jste si z tohoto listu něco?

23 comments

  1. Oblíbila jsem si Serozinc, není to zázrak, ale je fajn :)

    ReplyDelete
  2. No já se hlavně těším až tě konečně poznám. :-) A co se té čistky týče, já si musim ještě dva roky počkat, ale strašně se na to těším! Určitě je to skvělej pocit, viď? :-D
    Ten Balm balm mi teda dává, pořád mu odolávám, ale když ty ho neustále vychvaluješ a on má tak dokonalý balení, aach.. :-)
    No joo L'Oreal gelový linky. Jen co se pořádně s těmi mými gelovými Alverde naučím, určitě tyhle vyzkouším. :-)
    Moc pěkný the best of! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já taky :) Jojo, konečně vidíš za sebou něco udělaného. Pořádek :D

      Děkuji, pak si o všem povíme, až se potkáme :)

      Delete
  3. Stíny od Catrice mám taky, v drogerce jsem je nadšeně brala díky pěkným odstínům, ale tím to končí. Pro mě tedy práší extrémně moc. Jsem zvyklá si nejdříve dát makeup a až pak dělat oči a to je u této paletky nemožné. A i když si nejdřív udělám oči, stejně pak musím ty třpytky pod očima ještě odličovat, protože na to makeup nedám. Něco takového absolvovat denně mě fakt nebaví a jsem teda dost zklamaná..
    Ale na Balm Balm a rosehip oil jsi mě nalákala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No sice práší, ale mně se líbí, ty barvy a ten efekt, který dokáží udělat :) Mně to právě nijak neopadává ;)

      No, to jsem ráda, protože si zaslouží více propagace :)

      Delete
  4. Jak to, že jsem ještě neslyšela o Serozincu? :) Jdu ho shánět...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good Luck, Já jsem nerada načínala druhou flašku s vidinou, že už ho neseženu. Po celé Evropě celkem nedostatkové zboží :D

      Delete
  5. Ten olej od Garnier som chcela viac krát skúsiť ale nejak stále nie a nie ho kúpiť :/ Moja pokožka totiž potrebujem niečo čím ju rozžiarim a premastím tak dúfam, že toto by bolo celkom fajn
    L a - S i s s i

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím, že by ti mohl vyhovovat :) Navíc fakt krásně voní :)

      Delete
  6. Taky jsem docela přišla na chuť Mixe bára.kára

    ReplyDelete
  7. L´Oreal gelovky jsou taky můj favorit:) A chci se zeptat, kde se dá koupit ten Balm Balm?

    ReplyDelete
  8. Jsem si ten Balm Balm ještě nekoupila a fakt asi budu muset!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Kup. Neprohloupíš ;) Zatím, kdo zkusil, tak vychvaloval :)

      Delete
  9. joo, taky jsem vyházela asi tunu papírů :D ještě jsem nemohla všechno, přítele ještě jedny státnice čekají, ale pak ten zbytek asi půjdu někam zapálit :)
    jinak je sranda, jak je ta kosmetika individuální - jak jsem ti už psala o tom Garnier oleji, to byl pro mě děs, to samé ten sprcháč, horko těžko se ho ještě zbavuju, je mi takový nepříjemný na těle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já to daruju na podpal přítelovo prarodičům. Alespoň k něčemu to bude :)

      Jj, je to fakt individuální. Já na to fakt nedám dopustit :D

      Delete
  10. Ten sprchovací gél / peeling mám tiež a som s ním nadmieru spokojná. Kika

    ReplyDelete
  11. Jako JMO - to chci, chci, chci - zatím si na něj spořím do prasátka.
    Linky od Lorealu mi vůbec nesedí - respektive - dobře se s nimi pracuje, mají hezkou konzistenci - ale špatně drží a rozmazávají se - a to se mi vzhledem k jejich ceně vůbec nelíbí :(

    Elena

    ReplyDelete
    Replies
    1. Držím pěsti se šetřením :)

      To se mi ještě nikdy nestalo. To se mi stávalo spíš s jinými značkami a linkami ;)

      Delete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.