Monday, September 23, 2013

L´ORÉAL Super Liner Eye Intenza

 
Nedávno jsem opět zatoužila po gelových linkách a jelikož mi ty od Essence vyschly, řekla jsem si, že je potřeba pořídit si nějaké pořádné. Koupila jsem si je také po svatební líčení, kde se zužitkovaly. Takže jejich nákup je ospravedlněn. A jaké jsem koupila? L´Oréal Super Liner Eye Intenza

Sehnala jsem je v Rossmannu, kde byly asi za 250Kč. Balení i krabička působí opravdu luxusně, alespoň pro mě. K linkám je přibalen i štěteček s krytem, což usnadňuje jeho přenášení. V miniaturní skleněné dózičce se nachází 2,8 gramů černého pokladu.


Černá je opravdu černá. Ne jenom taková ta našedlá hrůza, kterou můžeme najít u jiných podobných výrobků. Textura je gelová a ne příliš hustá, tudíž se i tenoulinká linka dá namalovat jedním tahem. Nepotřebuje další vrstvení, protože i po prvním použití je velmi intenzivní, jak sám název říká. Štěteček je praktický a zatím nejlepší, který jsem na linky použila. Práce je s ním precizní a přesná. Zvládne to každý, dle mého soudu.


Jejich nespornou výhodou je to, že se neobtiskávají a měly by být voděodolné a rychleschnoucí. Výdrž mají slušnou. Mají teda vydržet 24 hodin, ale to nevím. Nikdy jsem je tak dlouho neměla. Nejdelší doba byla cca 12 hodin a držely jako přibité, takže soudím, že i dvojnásobek doby by daly vcelku s přehledem! Za mě tedy rozhodně velké ANO a doufám, že mi nevyschnou :)

A jak to máte nalinkované vy?

8 comments

  1. Vypadají vážně dobře. Já mám gelové od Maybelline, už je mám docela dlouho a zatím drží skvěle a nevysychají, takže jsem spokojená. :) Ale až jednou vyschnou, chtěla bych zkusit tyto. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já právě slyšela, že Maybelline nejsou tak dobré jako tyhle. Ale srovnání by mě zajímalo :)

      Delete
  2. Rozhodne by som si to kúpila. Uvažovala som nad tým už dlhšie ale stále som sa obávala rozmazávania atd .. Po tejto recenzii mam chuť hneď si to kúpiť. Jedine veľké stop mi vraví značka Loreal pretože je veľmi drahá.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já o tom taky dlouho uvažovala. Ale myslím si, že v tomhle případě se vyplatí investovat ;)

      Delete
  3. Mám od Maybelline a spokojenost velká :).

    ReplyDelete
  4. gelové linky v "kalíšku" jsem zatím nevyzkoušela, ale dost o nich přemýšlím :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě zkus. Jsou lepší než černá tužka a lépe drží i se lépe aplikují :)

      Delete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.