Wednesday, September 25, 2013

ASTOR Soft Sensation Lipcolor Butter

 
Určitě jednou z mála novinek letošního roku je rtěnkobalzám Soft Senstation Lipcolor Butter od Astoru. Asi aby nebyl pozadu za všemi chubbysticky, color boosty a jinými podobnými. Stojanů Astor si v drogériích většina z nás moc nevšímá, alespoň co čtu na různých blozích. Díky tomuto produktu se jejich popularita o trošku zvýšila. 

Astor je nabízí ve 13 různých odstínech a ve slevách se dají sehnat i za 125Kč. Balení je bytelné, ale písmenka se rychle ošoupávají. Takže po pár použití už nevíte, jaky odstín máte nebo jak se to vlastně jmenuje. Šroubovacím spodkem se dá rtěnkobalzám vysunout. Ještě nevím o kolik, protože jsem nenašla odvahu to zkusit. Třeba by se taky mohlo stát, že by se už nemusel zašroubovat zpátky :D


Jedná se o spojení tři věciček na rty v jednom. Barevností odpovídá rtěnce, hydratací zase balzámu a leskem lesku na rty. Já vlastním odstín 002 Loved Up, což je nejsvětlejší varianta. Jedná se o takový nude odstín s jemnou perletí, což je vidět na následujícím swatchy. Musím se přiznat, že jsem musela použít více vrstev, aby bylo vůbec něco vidět. Jinak se tváří jako bezbarvá. Dokáže prý zvláčnit rty až o 30%. Nedokážu to pořádně odhadnout, ale dle mého soudu opavdu hydratuje rty a jsou potm vláčnější a hebčí. Já jsem s ním opravdu hodně spokojená. Nedám ho z ruky. Jediné, čeho se bojím je, že se časem zlomí. Za mě vám ho mohu doporučit.


Máte zkušenosti? Nebo dáváte přednost jiným rtěnkobalzámům?

9 comments

  1. já mám odstín 008 Hug me a ten je taky dost nevýrazný, ale přesně takkové já hledám.. :) moc jsem si ho oblíbila a přemýšlím, jestli se nepodívám ještě po nějakém.. je to fakt hrozně nakažlivé :D a přesně jak píšeš, já si normálně stojanu Astor vůbec nevšímám, ale díky těmto rtěnkobálzámům se to asi změní:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mezi Hug me a Loved up jsem se hodně dlouho rozmýšlela. Možná si do drogérky skočím ještě pro něj :D Je to vážně nakažlivé :D

      Delete
  2. Hezký odstín, za mě je to trochu sporná věc, například mi rty ale vůbec nehydratuje. Jinak ale není špatný. :)

    ReplyDelete
  3. už pár dní přemýšlím nad jeho koupí a díky tvé recenzi se pro něj hned zítra stavím :)

    ReplyDelete
  4. Stále odolávám, ale už bylo napsáno tolik kladných recenzí, že si asi nějaký odstín taky vyberu :D :).

    ReplyDelete
  5. já jsem z nich byla nadšená, ale nakonec jsem docela zklamaná :( aspoň tedy z odstínu, který mám doma - nesluší mi a hrozně zalézá do vrásek.

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.