Thursday, November 29, 2012

Maybelline SuperStay 24H

Ahoj všem,

dnes tu mám pro vás mini recenzi na make-up Maybelline SuperStay 24H v odstínu 005 Light Beige. Je to historicky můj první make-up. Tento make-up jsem si koupila na popud své ženy. Chtěla jsem si nějaký pořídit a expertním odhadem jsme odhadly, že tenhle bude nejlepší. Příjemná byla i cena, která byla 199Kč. Oproti původní ceně 299Kč je to celkem výhodná sleva. 


Make-up se hezky roztírá a po rozetření hezky přilne k pleti. Já jej nanášela pouze prsty a bylo to příjemné. Dobře se s ním pracovalo. Make-up má hutnější konzistenci a při roztírání se mění konzistence na lehce pudrovou. Neobsahuje oleje, proto by měl pleť i zmatnit. Make-up obsahuje technologii Micro-flex, který by měl zbránít stírání, skvrnám a otiskům během dne. A to mohu potvrdit. Nic se mi během dne neobtisklo a kromě T-zóny zůstal pevně na svém místě.


Odstín 005 Light Beige je nejsvětlejší odstín, který je nabízen na českých pultech. Za ten dávám plus. Celkově je na českém trhu nabízeno 5 odstínů. V zahraničí jich je o něco víc. Má růžový podtón, takže se nemusíte bát, že budete vypadat, jako byste se dopovaly mrkví :)


Co se týče výdrže, tak tady musím dát plus. Vydrží opravdu celý den, jen v oblasti T-zóny se stírá a je nutno tato místa během dne přepudrovávat. Hezky pleť sjednotí a projasní. Krycí účinky jsem malé až střední. Zamaskuje i malé nedokonalosti.  Na větší nedokonalosti je nutno použít korektor.


Oceňuji i balení make-upu. Skleněná lahvička s praktickou pumpičkou, která je plně funkční.

A teď pár mínus. Asi bych tento make-up nedoporučila vyloženě pro mastný typ pleti. Mohl by ještě více zmastit T-zónu během dne. Já měla pocit, jako když mi na obličeji někdo sedí :) Dále bych ho nedoporučila i vyloženě suché pleti. Jelikož neobsahuje oleje, tak celkem i vysušuje. Suché pleti může způsobit šupinatění. Já, jelikož v momentální době mám převážně mastnou pleť, ho moc nepoužívám. Akorát mi leží v poličce a proto jsem se rozhodla poslat ho dál. Pokud byste měly zájem a už ho měly odzkoušený, tak se mrkněte SEM :) Celkem jsem se vzhlédla v BB krémech, proto jsem si objednala dva pro mastnější pleť, tak se můžte těšit na recenzi :)

Můj verdikt: 2,5/5 - neurazí ani nenadchne.

Už jste ho zkoušely? Jaký make-up byste mohly doporučit?

Jinak odjíždím na víkend do Vídně podívat se na vánoční trhy a užít si první advent. Můžete mi doporučit, kam se určitě mrknout a co nevynechat? Nebo nějaké tipy na super obchody? :)

Petra

7 comments

  1. Já jsem tenhle makeup dlouho používala ale když ho teď porovnám s jinými, tak už mi nevyhovuje:( Nejradši mám Rimmel Match Perfection:) Jinak ohledně Vídně mrkni k Ině, zrovna tam je a do komentářů jí psali nějaké tipy lidi, co to tam znají:) Tady: http://ina-tina.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo a pod to šupinatění se podepisuju, to mi taky dělal!! :)

      Delete
    2. Děkuju za tipy. Počkám, jak mi budou vyhovovat ty BB krémy a potom se mrknu po tom Rimmelu. Četla jsem, že Rimmel patří mezi nejlepší make-upy na drogérkové úrovni. Tak uvidíme, co je na tom pravdy :)

      Delete
  2. tyjo tak to je pro me trochu zklamani. zrovna maybelline mam fakt rada.. kazdopadne diky za recenzi - aspon vim, ze o nic neprichazim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já si myslela, že mi bude vyhovovat, když je bez olejů, ale bohužel :(

      Delete
  3. Tak makeup mě moc nezaujal. Ve Vídni si to moc užij, já doufám, že se dostanu aspoň do Drážďan :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, moc jsem si to tam užila :) A přeju, ať se do těch Drážďan dostaneš :)

      Delete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.