Saturday, November 24, 2012

LADYBOX vs. SENZABOX

Ahoj všem,

dnes tu mám pro vás srovnání říjnových vydání Ladyboxu a Senzaboxu. Oba dva byly doslova napěchovány výrobky od všemožných značek.

Množství
Ladybox:
- Fleur de Santé Radiant Blush Chestnut Glow 5,2g (cca 5,2ml)
- Yves Rocher řasenka pro krásné řasy 6,5ml
- Yves Rocher Tělové mléko 300ml
- NIP+FAB Tělové máslo Coconut Latte 50ml
- Pure Fuji exotický masážní a koupelový olej 29ml
- Reniu obličejové a tělové máslo 15ml
- Iswari Macaccino BIO 20g (cca 20ml)
- Fleur de Santé Saténová toaletní taštička



Senzabox:
- L´Occitane en Provence - Slaměnkový denní krém 3ml
- L´Occitane en Provence - Slaměnkový noční krém 3ml
- L´Occitane en Provence -Tělové mléko Verbena 30ml
- L´Occitane en Provence - Parfém Pivoňka 5ml
- Weleda - Mandlový pleťový krém 5ml
- Benecos - Natural Kajal 1,13g (cca 1,13ml)
- Purity Vision - Deo krystal 24 hodin 60g (cca 60ml)
- Dermacol - Satin make-up base 30ml
- Elmex - Erosion Protection 20ml


V množství co do počtu vítěží Senzabox. Obashuje 9 produktů a Ladybox "jen" 8. Co do obsahu, tak tam vede jednoznačně LB, který měl celkově 425,7ml. Zato SB má 157,13ml.

Využití výrobků
Ladybox:
- Yves Rocher řasenka pro krásné řasy 6,5ml
- NIP+FAB Tělové máslo Coconut Latte 50ml
- Iswari Macaccino BIO 20g (cca 20ml)
- Fleur de Santé Saténová toaletní taštička

Senzabox:
- L´Occitane en Provence - Slaměnkový denní krém 3ml
- L´Occitane en Provence - Slaměnkový noční krém 3ml
- Weleda - Mandlový pleťový krém 5ml
- Purity Vision - Deo krystal 24 hodin 60g (cca 60ml)


Z obou boxů jsem používala stejné množství produktů. Celkově 4 produkty.

Z Ladyboxu jsem se doslova zamilovala do tělového másla NIP+FAB, kterým se natírám každý večer a dost si ho šetřím :) A určitě používám toaletní taštičku od FdS, která je barevně prostě dokonalá a vejde se mi do ní vše, co potřebuji. Řasenkou Yves Rocher jsem byla zprvu strašně nadšená, ale snad žádná jiná nepřekoná 2000calories od Max Factoru. Řasy sice hezky oddělila, ale moc nenatočila. Iswari Macaccino jsem si dala do teplého mléka, ale moc dobré to nebylo. Spíš takové nahořklé. Víc mi chutnala ta snídaňová směs z minulého vydání. Yves Rocher tělové mléko mi moc nevonělo, tak putovalo dál. Nová majitelka je z něj nadšená. Tvářenku Fleur de Santé jsem ani jednou nepoužila, protože mi nesedí odstín. Je na mě moc tmavý a třpytivý. Taktéž čeká na novou majitelku. Bude to skvělý vánoční dárek. Sem tam použiji Pure Fiji exotický olej. Tenhle olej je dobrý. Pokud ho nepoužijete moc, tak nezanechá mastný film. Hezky se vstřebává a pěkně volí. Jednou jsem zkusila Reniu máslo, ale vůbec mi nevyhovovala vůně. Navíc mi přijde, že je úplně stejné jako tělové máslo Pure Fiji z minulého boxu. Koukala jsem se na internet a zjistila, že značka Reniu a Pure Fiji patří pod jednu značku. Tak si myslím, že je to úplně to samé.

Ze Senzaboxu jsem si asi nejvíce oblíbila slaměnkové krémy od L´Occitane. Jsou to skvělé krémy. Hodně blogerek se pozastavilo nad tím, kolik toho krému v tubičce bylo. Mně to ani tak špatné nepřišlo, když si vezmete základní cenu plného balení. Myslím, že na vyzkoušení bohatě stačil. Dále jsem používala Weleda Mandlový krém. Hezky voní, ale rozhodně bych nedoporučila krém pro mastnou nebo smíšenou pleť. Moje pleť po něm byla hydratovaná, ale umaštěná. Takže bych si plné balení asi nekoupila. Párkrát jsem použila Deo krystal od Purity Vision. Myslela, jsem si, že to bude opravdu novinka na trhu deodorantů. Byla jsem však hodně zklamaná. Nijak to nefunguje. Akorát předražený kámen, nic víc. Zubní pastu Elmex Erosion protection si šetřím na cestu do Vídně, ale zubní pasty od Elmexu jsou dobré. takže této věřím. Co jsem nevyužila bylo tělové mléko od L´Occitanu. Tohle mléko jsem dostala v dárkovém balíčku, když jsem poprvé nakupovala v obchodě. To mléko mi samo o sobě vůbec nevoní, ale funkci plní na jedničku. Hezky hydratuje a zanechácá pleť vláčnou. Dále jsem nevyužila tužku Benecos. Tužky na oči vůbec nepoužívám a takhle kráska poputuje mé vegetariánské sestře :) Saténovou bázi pod make-up od Dermacolu jsem ani nerozbalovala. Bude to taky dárek pro mojí mamču. Co jsem si četla recenze, tak si myslím, že by mé pleti ani nevyhovoval a že by jí ještě víc zmastil. Dalším malým dárečkem bude i pivoňková vůně od L´Occitanu. Já prostě na ty květinové vůně vůbec nejsem. Mám radši vůni santalového dřeva, pižma, apod.

Shrnuto podtrženo, jsem na vážkách. Nejvíc mě zklamalo, že jsem nemohla plně využít dekoratovní kosmetiku v obou boxech, protože nic nevyhovovalo buď mé pleti nebo odstínem. V LB bylo zase hodně "mazadel". Radši bych nějakou tu dekorativku navíc. V SB bylo zase malé množství produktů co do obsahu. Z listopadových vydání jsem moc nadšená nebyla, ale dám SB i LB šanci ještě jednou. Koupím si ještě prosincová vydání a pokud mi nebudou vyhovovat, tak od tohoto fenoménu asi upustím. A budu je kupovat, pokud se mi tam bude něco líbit.

Co vy? Jaké máte neoblíbenější produkty z obou boxů? Budete si je kupovat i nadále?

Petra

12 comments

  1. To je moc hezké shrnutí, mě přišel Ladybox lepší, i když jsem ho neměla :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. No mě byl možná LB o trochu bližší než SB, ale co do počtu použití jsou na stejno ;-)

      Delete
  2. Mně se líbí Loccitane, ten bych brala, ale jinak nic moc :-)

    WorldByBella

    ReplyDelete
    Replies
    1. L´Occitane jak co. Třeba ta vůně mi nesedla, ale to je můj problém. :)

      Delete
  3. Smekám před úžasně podrobnou recenzí a parádním srovnáním obou krabiček krásy. Zatím mám zkušenost jen s LB a určitě se mu zase někdy podívám na zoubek. Baví mě ten moment překvapení ;-).
    Vivi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně, ten moment mám taky ráda. Proto si možná krabičky objednám znovu :D

      Delete
  4. Také jsem si koupila LB i SB, přišlo mi to tak půl napůl. Z něčeho nadšení u obou (LB - Nip+Fab, Reniu, taštička, SB - Slaměnky, parfém, báze), z něčeho pocit nula od nuly. Osobně si myslím, že teď před Vánoci se budou chtít oba boxy vyšvihnout, ještě jsem si je objednala a pak uvidím. Souhlasím s tím, že v LB bylo až moc mazadel, SB byl všestrannější.

    ReplyDelete
  5. u me tento mesic vyhral LB. Preci jen v SB ten dermacol (ja ho fak moooc nemam rada).... a ty slamenkove kremy - to byl propadak.

    ReplyDelete
  6. Zatím jsem měla doma jen SenzaBox, a celkem jsem byla spokojená...ale včera jsem si objednala i LadyBox, abych konečně mohla porovnat sama.. Tak jsem zvědavá :)

    ReplyDelete
  7. Super článek :) Mám pocit, že SenzaBox jde s úrovní dolů a LadyBox naopak nahoru. Senza se snaží být luxusní, ale tak úplně se mu to nedaří... Každopádně se těším na prosincový LadyBox :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.