Tuesday, May 07, 2013

Pomóc aneb PORADNA

Ahoj děvčátka,

tak jsem po delší době opět tu. Letní semestr je skoro za mnou. Ještě mi chybí jeden zápočet, který mě čeká příští pondělí a pak hurá "prázdniny :) Co se týče novinek. Dělala jsem nějaký ten shopping a připravuji pro vás nové recenze. Také se mi naskytla příležitost ke spolupráci, ale nebudeme předbíhat. Všechno má svůj čas :)

A teď již k samotnému názvu článku. Konečně jsem začala se sebou něco dělat. Posledních 14 chodím celkem často cvičit. A jde to znát. Dole jsou už 2,5kg a jsem pořádně motivovaná. Jupí! Můj "trénink", pokud to tak můžeme nazvat, se sestává z 30 minut na běžícím pásu, kde chodím 4-5km rychlostí a postupně střídám procenta náklonu. Po chůzi a zahřátí jdu na 20-30 minut na kros-trenažér. Začala jsem též chodit na H.E.A.T. a celkem mě to chytlo. I když je pravda, že vždycky po cca 15 minutách mám chuť se oběsit na ručníku, jaká je to fuška :) Jediným problémem je, že moje boty na cvičení jsou určené na aerobik, resp. training. Na chůzi jsou celkem tvrdé a bolí mě v nich nohy. V botách se celkem vyznám, pokud se jedná o ty volnočasové. Ale pokud jde o ty sportovní, jsem naprostý amatér. Proto se vás chci zeptat, zda nemáte nějaké zkušenosti s botami na běh. Já osobně jsem si vybrala Nike Flex 2013. Co si budeme nalhávat, hlavně proto, jak vypadají. Moc se mi líbí ta barevná kombinace! A navíc Nike je moje srdcovka!

Zdroj

Nemáte s nimi některá z vás zkušenosti? Nebo mi můžete doporučit nějaké dobré botky pro začinajícího běžce?

V sobotu a v pondělí jsme se ženou obíhaly svatební salóny a vybíraly vhodné nevěstovské šaty. Musím se přiznat, že ač sama se vdávat nechci, tak to mělo něco do sebe! Jako některé ty šaty byly tak příšerné, že jsem málem šla do kolen. Obnošené, potrhané, flekaté a tak. Ale ty, co si vybrala žena, jsou opravnu krásné a princeznovské.

Další potěšení, které řeším, je rozlučka se svobodou. Potřebuju vymyslet nějakou super akci, aby na ten den nikdy nezapomněla. Nebudu tu rozebírat moje nápady. Co kdyby si to potom nevěsta přečetla, že? Nechci, aby celá akce probíhala stylem: Jít do hospody - opít se - objednat striptéra. Nemáte nějaké originální tipy a nápady? Nebo ještě lépe. Vlastní zkušenost? :)


Zdroj
A jaké jsou novinky u vás? :)

Petra

5 comments

  1. Tyjo za 14 ndí 2,5 kila.. to je dobrýýý... já když se snažila měsíc tak jsem nedala dolů ani ň :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako hubnu už cca měsíc, ale předtím jsem dost flákala cvičení a to dělá svoje! :)

      Delete
  2. Co jí splnit nějaký sen, hudební, adrenalinový, zážitkový (třeba jí dostat tam, kam se smrtelník jen tak nedostane)? Mě by se líbilo, aby mě holky "unesly" někam, kde se vyfintíme a pak mě odvezli na nějakou tajnou akci, třeba bych chtěla pít vínko a bavit se v noci v muzeu, v zavřeným divadle apod... :D s co nejvíce známýma

    ReplyDelete
  3. to je dobré asi budu muset přidat heat sem chtěla zkusit ale nemůžu se dokopat:(

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.