Tuesday, September 11, 2012

L´Occitane

Ahoj všem,

dnes mám pro vás přehled toho, co jsem sehnala na Dnech Marianne. Letos mě to nějak moc nebralo, tak jsem, co se kosmetiky týče, zavítala pouze do L´Occitane a DM (pouze ústní vodu - ale ta nebyla v akci na Dny Marianne) a co se týče hadříků, tak pouze do H&M pro ponožky, kytičku do vlasů a boxerky pro přítele :) U nás v Olympii bylo strašně narváno a po dni stráveném v práci jsem odtamtud chtěla hezky rychle vypadnout! Do Sephory jsem se ani neodvážila. Potom, co jsem si přečetla článek u Rendy, jsem možná udělala dobře. Docela by mě štvalo koupit něco, co normálně stojí třeba 250,-Kč, za 390,-Kč jen kvůli tomu, že jsou Dny Marianně a Sephora chce vydělat. Když si dopočítáte potom tu slevu, stejně je to ubohé!

V L´Occitane jsem moc času nestrávila, protože jsem přesně věděla pro co jdu. Kdybych tam byla o chvilku déle, tak vykoupím celý krámek. Všechno zboží strašně hezky voní! 

V prvním balíčku se ukrýval šampon s kondicionérem na barvené vlasy. V sobotu jsem si opět obarvila svou "hřívu" a tak jsem šla i do tohoto dua. Na první přivonění oba krááásně voní. Kondicionér více a šampon méně. Šampon má klasickou konzistenci jako většina ostatních. Kondicionér má však konzistenci tekutou a mléčnou. Vypadá spíš jako tělové mléko. Takže pozor, netlačte moc na tubu! Jinak vás postihne pohroma v podobě vyplácané lahvičky :) Šampon mě vyšel na 395,-Kč a kondicioner na 490,-Kč. Dalším v pořadí je sprchový olej, který je nejvychvalovanějším. Celkem špatně se roztírá po kůži. Musí se trochu namíchat s vodou, ale jinak je super. Celkem dlouho vydrží vůně na kůži, což já můžu. Olej voní fantasticky po madlích. Dostala jsem k nákupu i vzoreček mandlového krému na tělo a to je ještě vyšší level této vůně. Pokožka je po aplikaci nádherně vypnutá a hydratovaná. Jediné, co mě docela vadí je, že se toho musí spotřebovat více. Cena: 495,-Kč.

Navíc jsem se přihlásila do klubu "věrných" a mám svou loccitaní kartičku :) Pokud o ní přemýšlíte, neváhejte. Slečny v L´Occitane mi k nákupu přidaly i uvítací balíček, který dostanete k prvnímu nákupu v minimální hodnotě 595,-Kč při předložení kartičky. Bylo to takové hezké překvapení :) Uvítací balíček v sobě ukrýval miniatury nejprodávanějších výrobků. Je tam šampon na poškozené vlasy. Miniatura mandlového sprchového oleje. Mýdlo s vůní mléka. Klasický krém na ruce. Plus jsem ještě k celému nákupu dostala milý dáreček v podobě tělového mléka s verbenou a mýdla taktéž s verbenou. Všechno nepopsatelně krásně voní a je moc příjemné na kůži!

No prostě mě tenhle obchůdek strašně nadchl a budu se sem ráda vracet. U nás jsou i příjemné a milé slečny, které rády pomohou. Už jsem si tam vyhlídla pár kousků k vánocům. :)

Máte s těmito přípravky nějaké zkušenosti?

Petra

Post a Comment

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.