Friday, October 11, 2013

MIXA Anti-Redness CC krém


Už je to nějaká doba, od té chvíle, co se všude tento krém propíral. Řeč je o CC krému proti zarudnutí od Mixy. Opět jsem dala na pozitivní reakce v blogosféře a koupila si ho. Jak jinak. Můžete ho sehnat skoro všude a všude na něj také seženete slevu alespoň 25%. Já ho koupila z druhé ruky, abych nemusela utrácet víc peněz za nové balení, když mi třeba nebude vyhovovat.


Jedná se o krém, který je určený pro zklidnění a pomáhá snižovat zarudnutí pleti. Krém má i SPF15, takže alespoň trochu chrání pleť před nepříznivými slunečními vlivy. Ale že by to byla velká sláva, to se také říct nedá. Obsahuje květ arniky, vitamin B3, kofein proti zarudnutí a tzv."Cold cream" pro zklidnění pleti. Krém má také svým zabarvením pomáham k postupné barevné korekci pleti. Složení je hypoalergenní a neobsahuje parabeny ani alkohol.


Krém je v zavírací tubě o obsahu 50ml. Balení je praktické, protože nedochází ke "kontaminaci" a dá se proto pohodlně dávkovat. Krém voní hodně po květinách, alespoň mně to tak připadá, a je krapet nazelenalý. Nejdřív mi vůně hodně vadila, ale potom jsem si zvykla a nakonec se mi hodně zalíbila. Po nanesení se ihned vsakuje a dobře hydratuje po celý den. Nějakého korektivního účinku jsem si bohužel nevšimla, ale pocit zklidněné pleti opravdu nastal. Je dobrý i pod makeup na celý den, protože nedělá žádné cucky. Na noc bych ho nedoporučovala kvůli již zmíněnému SPF.

Krém bych si asi znovu nekoupila, jelikož jsem se dozvěděla, že není určen pro můj typ pleti. Takže by to bylo zybtečné vyhazování peněz. Pro mě je to takové "neurazí ani nenadchne". Ale po rozhovoru se specialistkou na péči o pleť je prý výborný pro ty, co mají poblém se zarudnutím a citlivou pletí.

Máte s ním zkušenost? Fungovala u vás barevná korekce?

6 comments

  1. no to sa prave divim, jak su z neho vsetci mimo, u mna ziadna slava, najhorsie je pre mna ze sa z tvare "lupe" - neviem to lepsie popisat, ale po chvili sa po pretreti tvare robia z kremu sulanceky :-) no neviem...ale mne to ok nepride...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně taky - loupe se!! Vůbec ho nemůžu dát pod makeup... (testováno i v super tenké vrstvě), nevsakuje se a když jsem si s ním namazala okolí úst - tak mi natekly rty (testováno vícekrát)

      Lil

      Delete
    2. Tak to jste mě pekvapily. Mně se vůbec neloupal a ani jsem s ním neměla žádné problémy ;) Prostě každému sedne něco jiného.

      Delete
  2. Já jsem ten krém taky zkoušela a když se hodně snažím, tak mám pocit, že možná zarudnutí zmírnil, ale třeba jsem si to jenm vsugerovala. Ale hlavně, hydratace pro mě veškerrá žádná a po nanesení tvoří film, který se po chvíli začne z tváře loupat. Za mě docela katastrofa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to som rada, ze nie ja som divna ale ze je nas viac, co s tym kremom mame problem... teda, nie ze by som vam to priala, ale uz som si zacinala mysliet, ze mam nejaky vadny kus alebo nieco... Hm, mna Mixa ako taka sklamala (aj ine, napr. detske vyrobky..)

      Delete
    2. Holt mám asi odolnější ksicht, kterej asi jen tak něco nerozhází :D :D

      Delete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.