Friday, October 04, 2013

CLINIQUE Lokální gel na akné


Nedávno mě zase začalo trápit akné. Proto jsem se rozhodla koupit tento zázrak jménem Spot Treatment Gel Formule S.O.S. ze systému Anti-Blemish Solutions od Clinique. Pořídila jsem si ho na základě několika vychvalujících recenzí v Douglasu asi za 500 Kč. To se mi zdálo celkem příliš za 15ml produktu. Ale budiž, pokud jde o zázrak, tak jsem ochotná platit.

Jedná se o cílenou léčivou péči pro pokožku s pupínky a akné. Jemně čistí postižená místa, zklidňuje je a redukuje začervenání a zároveň urychluje hojení. Je určen pro všechny typy pleti, včetně citlivé, a je hypoalergenní.


Gel vcelku rychle zasychá. Je čirý a nanáší se bez problému pomocí aplikátoru. Hodně páchne po alkoholu, což pro někoho může být nepříjemné. Asi má antibakteriální účinky, protože, když se aplikuje na postižené místo, které bylo třeba rozškrábané, tak trochu štípe. Ale co se týče minimalizování pupínků a akné, tak mně prostě vůbec nepomáhá a to můžu dát produktu kolik chci. Nemůžu souhlasit ani s tím, že ho lze dát pod makeup. Když ho dám pod makeup, tak se mi po čase gel začne odchlýpávat a vypadá to jako kdybych měla všude po tváři strupy nebo suchá místa, kde se loupe kůže.

Za mě tedy nic moc na to, že jsem čekala doslova zázrak. Já bych si ho už znovu nekoupila. Za ty peníze tedy rozhodne ne.

Máte ho doma? Nedáte na něj dopustit? Nebo jste na tom stejně jako já?

14 comments

  1. Já si ho nedávnou koupila v Sephoře, kde díky akci vyjde o trochu lépe a já jsem tedy docela spokojená. Samozřejmě, že pupínky nezmizí jako mávnutím kouzelného proutku, ale účinky cítím. Specialistka z Clinique mi radila, ať gel nanáším na místa, kde teprve cítím, že pupínek bude, ale ještě není. A ve finále pak pupínek už vůbec "nedozraje" nebo vyleze jen malý a ten poměrně rychle zase zmizí. Ten gel by se neměl dávat na otevřené rány, tedy rozškrábané pupínky apod. A dávám ho i pod makeup, tedy spíš BB od Clinique a nic se mi neloupe ani neodchlipuje.

    Ale každý jsme jiný, někomu to sedne někomu ne. U mě tyhle věci bývají bohužel jen dočasného účinku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky za tipy. Vyzkoušela jsem a opět bez účinku. Ty mrchy stejně dozrajou :)

      Delete
  2. Tak ted na zaklade Tve recenze jsem rada, ze jsem si ho hned nekoupila. Nekolikrat jsem na nej cetla velmi pozitivni ohlasy, ale proste moc neverim temto zazrakum, co me za noc zbavi megabedaru :)) Se mi prave za nej nechtelo davat tolik penez, ikdyz na netu se da sehnat levneji

    Sororessa

    ReplyDelete
  3. Čtu na něj rozporuplné recenze, někdo ho chválí do nebes, jiný zatracuje, tak co s tím? Snad jen jej vyzkoušet..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jj, zkusit a uvidíš. Mně to prostě nevyhovuje ;)

      Delete
  4. Za ty peníze bych teda čekala mnohem víc. Taky jsem o něm četla a přemýšlela o koupi, ale nevím, nevím..
    Zkus v lékárně koupit Aknestop v tyčince, zaplatíš asi 100 kč a mně osobně pomáhá. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aknestop jsem ještě nezkoušela a asi do toho půjde, četla jsem na něj pozitivní recenze :)

      Delete
  5. Ahoj, ja si ho koupila na zaklade medialni masaze na blozich a katastrofa. Snad jeste nikdy mi nic tak nenepomohlo:)) Cokoliv jineho ma lepsi ucinky, od pletove vody, potrenim citronovou stavou ci zubni pastou...Nejlepe mi pomaha sudocrem. Za me zklamani roku. L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem ráda, že nejsem sama. Už jsem si připadala jako blázen :)

      Delete
  6. já mám tento gel moc ráda, moc moc mi pomáhá!

    ReplyDelete
  7. za ty peníze trochu málo muziky :/

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.