Monday, January 07, 2013

Revlon Colorstay 24H

Ahoj všem,

dnes se vám tu chci pochlubit! Ve schránce mi dneska přistála vzhledná obálka, která byla hezky barevně oblepená :) A hádejte co v ní bylo... Všemi  vychvalovaný make-up Colorstay 24H od Revlonu. Objednala jsem si ho TADY. Balíček přišel bleskurychle ihned po zaplacení, za což moc chválím a určitě to není můj poslední nákup.

Vybrala jsem si typ pro normální/suchou pleť v odstínu Buff, který téměř univerzální. V detailu jsou patrně drobné olejové skvrnky, tak doufám, že mi to neudělá paseku na obličeji. Make-up jsem zkoušela pouze na hřbetu ruky a tak zatím můžu říct jen to, že se krásně roztírá a nedělá "kocoury". Po rozetření pleť hezky zvláční a udělá z ní doslova samet :) Co jsem si však zamilovala? VŮNĚ! Ta je vážně božská. Ani nevím proč, ale prostě jsem se do ní zamilovala. Ani nevím, k čemu bych vám jí přirovnala, ale připomíná mi to něco z dětství. To byla ještě bezstarostná a hravá léta. Možná právě kvůli tomu. :)

Máte zkušenost s tímto make-upem? Jakpak se vám zdá?

Petra

10 comments

  1. Replies
    1. Nee, bohužel, ale stejně mu to na dokonalosti nic neubírá :)

      Delete
  2. Ty skvrnky mi prijde, ze zmizi, kdyz make-up zamichas. Coz by se pred pouzitim delat melo, jestli se nepletu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo taky jsem si potom všimla, že po protřesení to zmizí :)

      Delete
  3. Také mám v plánu ho objednat :).

    ReplyDelete
  4. Wessulelko, jsem ráda, že jsi spokojená :). A za obálku se omlouvám, ale došly mi bublinkové, takže jsem to musela oblepit, aby se se zásilkou nic nestalo :). Budu se těšit někdy příště:)

    ReplyDelete
  5. ja skusenosti nemam ale je na mojom wishliste uz veelmi dlho. Hned ako sa dostanem niekde kde ho predavaju urcite si ho kupim:)
    Novy prispevok o UD tienoch :)
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/01/urban-decay-protest.html

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.