Friday, December 20, 2013

TRILOGY: Případ sebevraždy aneb Jak šel olej k šípku


Jednoho slunečného dne, posledního v tomto roce, na mě čekalo překvapení v podobě krabičky. Krabička to byla cizokrajná a putovala až z daleké Anglie. V ní se ukrývala tajemná a zvláštní posádka, která prchala s klenoty přímo pro francouzskou královnu. Tři mušketýři a maličký d'Artagnan, o kterém bude dneska řeč :)

A cože se to skrývá pod tím tajuplným d´Artagnanem? Nebudu vás dlouho napínat. Jedná se o malý zázrak jménem Trilogy Rosehip Oil Antioxidant+.


Rosehip oil alias šípkový olej je celkem účinný pomocník při boji se suchou a podrážděnou pokožkou. Trilogy Šípkový olej je certifikovaně ekologicky vyrobený a 100% přírodní. Pomáhá obnovovat kožní buňky, pomáhá ji chránit za pomoci antioxidantů a intenzivně ji vyživuje tak, aby byla pleť zdravější a vypadala mladistvěji. Je vhodný k přecházení předčasným projevům stárnutí způsobeným vlivem špatného životního prostředí. Výživné esenciální kyseliny z brusinek a šípků zachovávaji hydrataci a napomáhají obnově kožních buněk. Ovesný extrakt obsažený v oleji poskytuje uklidňující a luxusní pocit při aplikaci.

Toť tak nějak na úvod, abychom si vlastně řekli, co je to ten šípkový olej a proč je tak výborní v péči o pleť. Já osobně jsem se do něj ihned zamilovala. Hned po prvním použití. Stačí tři kapky každý večer na vlhkou pleť (to je důležité proto, abyste si z pleti neudělaly mastný papír a olejíček se vám hezky vsáknul) a další ráno čekejte zázraky. Já jsem se přestala probouzet s mastnou pletí a navíc byla moje pleť o poznání vyhlazenější a rozzářená. Všimli si toho i všichni okolo mě. Navíc se po něm hojí šrámy a jizvičky blednou. Co víc si přát. Ihned se do pleti vpíjí a po použití máte pocit krásně pružné pokožky. Po vsáknutí můžete ještě pro klid duše použít hydratační krém jako já a to už je pro pleť to pravé poňuchňáníčko :) Jediné, co mi zprvu vadilo, byl nevábný smrádek olejíčku. Na ten jsem si však po pár večerech zcela zvykla a přestal mi vadit. Ba dokonce mi začal i vonět ;)

Bohužel jsem ho nestihla nafotit pořádně a ani si ho užít až dokonce. Moc se mi líbila i krásná miniaturní skleněná lahvička s kapátkem. Už jsem si představovala, jak si jí schovám a budu si do ní dávat další olejíčky na cesty. Naše cesty se však v jedné sekundě rozpojily. Šípkový olej spáchal sebevraždu ze čvrtého patra. Bohužel. Svůj pád nepřežil a už je v kosmetickém nebi. Spadla mi totiž lahvička s pleťovkou a to zapříčinilo dominový efekt, který odnesl tenhle miláček. Fňukám ještě teď a málem jsem ho i oplakala. Až tak jsem do něj byla zamilovaná!

Teď jsem dostala tip na olejíček od Balance me a Pai, tak chci zkusit je, ale časem se k tomuto oleji asi vrátím (uvidím, jak mě osloví tyto dvě značky). Podle mě je vhodný pro jakýkoli typ pleti. Samy musíte vědět, zda vám olejíčky vadí nebo ne. Mohu ho tedy doporučit všem, kdo se zajímají o přírodní kosmetiku. Vlastně ho mohu doporučit všem. Dovedete tak svou péči o pleť na vyšší level a budete si připadat hýčkané jako byste zrovna navštívily salón krásy :) 

              Co vy a oleje na pleť? Máte rády nebo ne? Máte zkušenost s Trilogy Šípkovým olejem?

16 comments

  1. Chudak olejicek:) rip
    Ale to super teda, sipkovy jsem jeste nezkousela

    ReplyDelete
  2. Chudák olejíček.. Já se s olejíčky teprve rozjíždím, mám u postele jojobový, ale co zkusit nějakou levnou náhradu typu Saloos?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saloos, značku moc nemusím a ráda experimentuju.Takže jsem nakonec neodolala a šla do šípkového oleje od A´kin :)

      Delete
  3. Doufám, že si olej řádně oplakala :)) Tak tenhle balíček by se mi taky moc líbil :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, byla jsem na sebe řádně naštvaná. Ale tak snad mě můj nový mazel překvapí. Setík je vážně skvělý. Trilogy se mi celkem osvědčilo a vyjevilo jako super značka :)

      Delete
  4. S olejmi príliš veľa skúseností nemám, ale v rámci rozširovania obzorov by som nejaký vyskúšala rada...tak uvidím, možno to bude tento :-)

    Giveaway na Papi Lapi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě nějaký vyzkoušej. Jestli se ti nechce investovat vělké částky, tak zkus miniaturky ;) Na Naturisimu je mají :)

      Delete
  5. Mám tento trilogy, zatiaľ týždeň testujem a dojmy dobré
    .
    Od Balance Me mám ten Radiance Face Oil, a neviem :/ Po nanesení sa ako keby nevsiakne, ostane sedieť na tvári, a mám ten pocit "mastného papiera", pleť dokonca šuští (citeľné je to na nose a jeho okolí). Rovnaký výsledok mám aj po Caudalie Divine Oil (Huile Divine).
    Trochu ma to sklamalo, alebo robím niečo zle?

    Nad šípkovým od Pai premýšľam, ale asi by som ho chcela vyskúšať (aj keď to asi ťažko), než plné balene, čo nesadne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zkus mít opravdu dobře navlhčený obličej. Olej se naváže na vodu a rychleji se vsákne do obličeje. Jinak nevím ;) Ten olejík od Balance Me zatím nechám u ledu a nechám si projít hlavou jeho koupi :)

      Delete
  6. To je smutné. :( Na skleněné lahvičky dávám enormní pozor, vím, jak moc jsem nešikovná. :/
    Ale olejíček, a vůbec značku Trilogy bych strašně ráda vyzkoušela, asi se na to taky časem vrhnu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. An zkus tuhle poznávací sadu. Je fakt parádní a není ani drahá ;)

      Delete
  7. jo, skleněné lahvičky, to je něco :( kdysi mi spadl z poličky makeup, rozstříkl se neskutečným způsobem po celé koupelně, spáry už navždy získaly jemně hnědý nádech :D
    jinak zní jako fajn věc, někdy bych se k téhle značce ráda dostala. tyhle mini sady jsou skvělá věc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jop, to znám po tom oleji mi spáry zůstaly nažloutlé :D Přesně tak. Já radši koupím poznávací set a pak se rozhoduji o koupi větších balení. Podle mě by každá značka měla něco takového mít ;)

      Delete
  8. Chudík..:) dostala jsem ho k Vánocům, je skvělý, ale ještě o trošičku lepší mi přijde řebříčkový olej od Ilcsi, akorát ten má příšerný obal v porovnání s šípkovým:(
    ze začátku jsem z olejů byla hrozně zklamaná, bo to byla hrůza, ale pak jsem se dočetla, že je třeba mít vlhkou pleť a rázem maximální spokojenost;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, to jsem naštěstí věděla už dřív. Hlavně vlhko :)

      Delete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.