Sunday, December 15, 2013

Stověžatá Praha


V pátek jsme si s kamarádkou Marťou udělaly výlet do stověžaté Prahy na nákupy, po památkách, po vánočních trzích, do Ikei a tak různě. Naše první kroky z metra vedly do OD Kotva, kde jsme chtěly lapit minerální makeupy EDM v BIOOO. Měly tam celkem vybrakováno, ale tento týden by měli věci opět naskladnit. Musela jsem se tedy spokojit s odstínem Multi-tasking Neutral ve verzi IT, což je krycí a matující makeup. Už jsem ho měla odzkoušený ve vzorečku a moc mi vyhovoval, tak snad budu spokojená s plným balením. Původně jsem však chtěla verzi Original Glow, který má vytvářet přirozenější vzhled pleti. Tak třeba příště :)


Další naše zastávka, na kterou jsem se strašně těšila, byla prodejna GREENWAVE. Tam jsem šla po jednom jediném a tím nemohlo být nic jiného než všemi milovaný kondicionér s citrusy a pomerančovými květy od JMO. Měla jsem ho v pytlíčku a musím říct, že jsem se do něj přímo zamilovala a doslova mě nadchl. Svými řečmi o něm jsem nakazila i Marťu a doslova jsme obchůdek vykoupily :D Po našem nájezdu tam nezbyl jediný kus :) Já jsem si k tomu ještě přihodila rozmarýnový šampon, na který jsem také zvědavá.


Mezitím jsme si udělaly mezipřestávku v oblíbené kavárně Café Louvre, kde jsme chytly jedny z posledních míst. Tam jsem si pochutnala na výborném ricottovém koláči s citronovou příchutí. Nic lepšího jsem snad v životě nejedla. Kam se hrabe cheesecake, vážně! K tomu výborný čaj z čerstvých mátových lístků s citronem a jsem v nebi :)


Na začátku našeho výletu jsme si ještě zaskočily do DMka a tam jsem si musela dokoupit tento čistící krém na problematickou pleť od Alverde, který jsem měla též ve vzorečku a docela mě oslovil. Poctivě vše testuji, abych vás pak mohla zásobit recenzemi, kterých tu bylo teď poskrovnu ;)

Zdroj
A jaký jste měli pátek vy? Potažmo i celý víkend?

6 comments

  1. Pěkné nákupy, u nás byl pátek i víkend vzhledem k začínajícímu zkouškovému docela pracovní, ale nestěžuju si. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To chápu...já už se taky pomalu začínám učit a vůůůbec se mi do toho nechce :D

      Delete
  2. Mooc pěkný výlet! :) Už se těším na recenze. :)
    Mimochodem - Ten koláč! Vypadá dokonale. :)

    ReplyDelete
  3. Výlet to byl fakt prima, jako účastnice můžu potvrdit. :D A jak ti dopadly fotky z Prahy? Podle té nádherné úvodní, soudím, že dobře. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jj, některé dopadly dobře...upravím je pošlu ti je, neboj :) Ta úvodní se mi taky líbí, asi si jí dám do kuchyně :D

      Delete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.