Monday, August 08, 2016

SUMMER OUTFIT 2016


summer outfit

Znáte to. Ráno zima. Mraky všude. Radši si vezmete deštník. Možná i svetr. Co kdyby náhodou, že? A pak? Vedro jako prase. Všechno se lepí a potí. Nejsem příznivec neuváženého a  nesoudného obnažování na veřejnosti a proto nenosím kalhoty kratší než pod kolena a ani sukně. Ještě jsem totiž nenašla žádnou, ve které bych nevypadala jako statkářka. Hloupá kombinace být malá a široká. Bohužel.

Jelikož jsem začala poměrně nedávno navštěvovat klimatizovanou posilovnu se sprchami, tak mě moc netankuje, co nosím. Ta cesta vždycky nějak dopadne. Zatím je jediný požadavek to, že vše musí být pohodlné. V poslední době jsem si proto oblíbila tuhle kombinaci. A když je vedro vedroucí, pak vyměním džíny za pláťáky a jede se dál. A beztak začne stejně vždycky pršet. A já vždycky nemám deštník. Ani ten svetr.

2 comments

  1. Peti, já taky nikdy nemám ten deštník. A většinou ani ten svetr :D JLetošní léto je holt podivné. A i přesto letos nosím převážně maxi šaty a mini sukně (po několika letech jsem si je zamilovala), protože já si to léto vzít nenechám! (no a co, že je mi pořád zima a mám z toho nakřáplý hlas? :D )

    ReplyDelete
  2. Skvelý outfit :) Mám rada takéto inšpirácie :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.