Sunday, October 07, 2012

New in!

Ahoj všem,

po krátké pauze jsem zpět :) Dnes vám přináším své "new in", které budu zkoušet a zkoumat.


První, pro co jsem hned po přistání peněz na účtě letěla, byl EDP Acqua di Gioia. Moc jsem si jí přála a konečně je moje. Je prostě úplně boží, svěží, čistá a dlouho trvající :) A všem ostatním, hlavně chlapům až na toho mého, voní. Jemu nevoní vůbec nic, co si na sebe nastříkám nebo napatlám :) Cena = 1200,-Kč v Sephoře. Sice jsem si jí mohla koupit levněji na inetrnetu, ale shodly jsme se s mojí ženou na tom, že tyto vůně voní a vydrží méně než ty z parfumerky ;)

Dalším výrobkem, který jsem si pořídila, je Ryor Balzám po depilaci. Ryor změnil jejich etiketu z červené na zelenou, i paní prodavačka měla problém. Je proti zarudnutí po depilaci a musím uznat, že po prvním nanesení jsem poznala rozdíl. Po holení mám místy zarudlá místa a s tímto balzámem je po problému. Cena = 115,-Kč v drogérce. 

Pořídila jsem si taky tělovou pěnu značky Balea. Nevím, co tou "pěnou" chtěl básník říci, ale do pěny to má daleko. Je to obyčejný tekutější krém s vůní malin. Voní krásně, ale nesmíte to moc přehánět, aby z toho nebyla zas až tak moc chemická vůně. Hydratace je dostatečná, ale nevydrží déle než 8 hodin. Cena = 60,-Kč v DMku.

Tonikum od Clean&Clear Morning energy jsem si koupila spíš jen tak ze zvědavosti, protože jsem si neměla čím čistit obličej (kromě Sensibia od Biodermy). A taky proto, že jsem si o něm přečetla na blogu Inner Beauty, kde Francoais vychvalovala oranžovou řadu. Ta mi moc nevoněla, tak jsem sáhla po této zelené s kontrolou lesku obličeje. Je hodně cítit po alkoholu, ale co. Hlavně, že čistí. Stál asi 95,-Kč v DMku.

Aviril jsem si koupila na popud In your face!, která jej označila za svatý grál proti boji s pupínky. Uvidíme, jestli pomůže i mně. Pevně v to doufám :) Stál asi 35,-Kč v DMku, ale v Albertu jsem ho objevila za 30,-Kč, komu by záleželo na těch pár korunách :)

Krém na ruce od Oriflamu jsem si koupila, protože jsem prostě chtěla. Zajímala mě hlavně vůně. Ta je krásná a ovocná. Ale co se týče výkonu, je úplně mimo. Oproti ochrannému krému na ruce a nehty 2v1 od téže značky, je to hrůza. No moc mě to nemrzí, stál jen 29,-Kč :)

Petra

4 comments

  1. Nic z toho jsem nikdy nezkoušela, ale bude mě zajímat, jak funguje to tonikum od Clean&Clear:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mě taky zajímá, jaký bude po x použitích. Uvidíme ;-)

      Delete
  2. Mě by zajímal ten ryor, miluju Ryor a tenhle jsem ejště neměla:)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.